Bliv medlem – Supermotard 2020

Som nævnt på forsiden, har vi her i 2020 ændret navn til Asfaltsport Fyn og er oprettet  i  DMU’s on-line bestillingssystem, så du kan direkte på www.dmusport.dk betale dit medlemskab til klubben samt bestille din licens. (Først skal du tegne medlemskab og derefter licens). 

_TUJ8186

Tegner du “ren” supermoto licens skal du gå ind under RR – og ligeledes når du skal have den “gratis” SM-licens hvis du i forvejen har en MX- eller RR licens – se neden for:

Bestilling as SM licens - ligger under RR
Bestilling as SM licens – ligger under RR.

NB! Er du ny inden for SM tegner du en C/Rookie licens. Vi skal nok flytte rundt på dig hvis du er for hurtig!! ;O)


Husk også, at du  – hvis du har tegnet en “fuld” MX eller RR licens,   kan du  (næsten) gratis få en supermoto licens også.
Den bestilles ligeledes på DMU’s hjemmside – og vi vil anbefale at du anskaffer dig en, da det dels gør et lettere for os at holde styr på hvor mange vi reelt er, og vi endvidere får et lille tilskud i klubben pr. SM-licens. En SM licens i “forlængelse af en MX eller RR løbslicens koster kr. 100 ekstra

din ekstra licens
Din ekstra licens – koster ikke kr. 975, når du har gyldig SM licvens- men kun kr. 100,- Bliver rette på betalingssiden 

Og husk……I Asfaltsport Fyn har vi ingen tvungne arbejdsdage, “dummebøder” eller andre krav til dig som en del MX-klubber er begyndt at indføre  – men vil naturligvis sætte pris på din hjælp når vi holder træninger eller løb – og har du lyst til at engagere dig mere i vores sport vil vi meget gerne have dig med i klubben eller evt. som kørerrepræsentant over for DMU!!
Kontakt os meget gerne for nærmere info omkring dette.

 

 

(Opdateret februar 2020 af Thomas Uwe Jørgensen)